Co-creatie | Innovatie | Communicatie

vanuit het hart van Den Haag

Onze kracht ligt in de combinatie van gebruikersvriendelijke toepassingen, hoogwaardig 3D design en een doordacht concept

Concept

Co-creatie van de doelen, het resultaat en het idee. Inventarisatie van de must-haves & nice-to-haves. Van websiteconcepten, mobiele applicaties tot hoogwaardige 3D animatiefilms.

Design

Het design dient altijd de doelstelling. Samen vinden we de juiste look & feel voor het gewenste resultaat. Wij werken samen met de jongste generatie designers.

Development

Transparante communicatie, vooruit denken en anticiperen. Wij houden van complexe projecten! Onze gedegen projectmatige aanpak zorgt voor helderheid en doelmatige ontwikkeling van uw project.

Over ons

Exio is opgericht door Robin Huurman, een gedreven man, multitalent en creatief.
Opgeleid als psycholoog begrijpt hij niet alleen de communicatieve kracht die schuilt in de schoonheid van design, maar ook de zekerheid die organisaties nodig hebben voor het kiezen van een professionele partner. Hij is een echte out-of-the-box denker  en koppelt creativiteit aan technische realiseerbaarheid. Hij is iemand die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op vele vakgebieden, een informatie-omnivoor.
Zijn onbedwingbare behoefte naar kennis, informatie en ‘wat de wereld te zeggen heeft’ over de laatste toepassingen in webtechnologie, 3D design en de ontwikkeling van een varia aan applicaties heeft geleid tot de oprichting van Exio in 2006. Deze stap leidde tot een scala aan samenwerkingen met diverse partners en opdrachtgevers. Een divisie in China, een kantoor in Den Haag en een breed portfolio zonder kaders, met als enige toegewijde uitzondering; de purpose of the product. Exio denkt mee in aanvraag – ontwerpfase en draagt niet alleen innovatieve technologie, maar ook gebruikersvriendelijke toepassingen aan. Exio weet wat mensen beweegt.

Onze skillset

Concept

90%

Project management

95%

Kennis & Informatie management

90%

Mobiel Ontwerp & Ontwikkeling

85%

Software Ontwerp & Ontwikkeling

85%

3D Animatie (producten / commercials)

85%

3D Animatie (tekenfilm)

95%

Website - Ontwerp & Ontwikkeling

90%

Training - Informatieoverdracht

100%

Als financiële dienstverlener zochten wij een ICT partij voor de ontwikkeling van een online handelsplatform in financiële instrumenten. Via recommandatie zijn wij in contact gekomen met Exio. Na een prettig kennismakings- gesprek met Robin Huurman ontvingen wij op korte termijn een gedetailleerde en scherpe offerte. Ondanks dat de bouw van het handelsplatform zeer complexe elementen betrof zoals de implementatie van realtime koersen en grafieken via nieuwe API technologieën is deze keurig binnen de afgesproken termijn opgeleverd. Omdat er in onze dienstverlening veel geld omgaat is het zeer belangrijk 24 uur per dag de mogelijkheid te hebben aan technische support. Door de combinatie van de Europese en Aziatische tijdzones was er altijd iemand van Exio beschikbaar wanneer wij hier behoefte aan hadden. Wij kunnen de dienstverlening van Exio dan ook oprecht aan iedereen aanbevelen.

Thijs Bloemink, directeur Optieclub

Robin van Exio is een betrouwbare en meedenkende partner met een brede kennis en ervaring. Een idee of vraag zal hij altijd vanuit meerdere perspectieven benaderen om zo tot de juiste oplossing te komen. Exio is snel en doordat het programmeerwerk geoutsourcet wordt, scherp van prijs. Ook zijn ze altijd bereid om bijvoorbeeld net wat extra’s te doen, zoals een instructiefilmpje maken voor het gebruik van je CMS, om ervoor te zorgen dat je er zelf mee uit de voeten kunt. Ik kan Exio aanraden voor het ontwerpen en bouwen van een website en voor het creatief meedenken voor je online-vraagstuk.

Hester Nagel, More Balls Than Most

Voor de huisstijl en de website die Exio voor Spijkertijd heeft ontworpen krijg ik nog regelmatig complimenten, zoals ‘Heldere vormgeving’ en ‘Past helemaal bij jou’. Robin Huurman luistert goed naar je wensen, en weet vage ideeën in korte tijd om te zetten in een aansprekend, concreet ontwerp. Door zijn kennis van ontwerp, functionaliteit en usability komt een website tot stand die er niet alleen goed uitziet, maar die ook goed werkt, niet alleen voor bezoekers, maar ook voor de degene die de website moet onderhouden. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik beveel Exio dan ook graag aan bij bedrijven die op zoek zijn naar kwaliteit - en nét dat beetje meer.

Jannet Tiegelaar, Spijkertijd

De Shakers die Exio heeft vervaardigd zijn een essentieel onderdeel in het vervullen van onze missie; organisaties helpen hun veranderingen te verwezenlijken. Robin Huurman heeft een briljante kijk op ontwerp, functie en gebruikersvriendelijkheid. Daarnaast is hij zeer betrokken bij de effecten die de softwaretoepassingen dienen te sorteren bij de gebruiker. Door Robin's interventies en zijn analytische blik in het ontwikkelproces hebben we een geweldige samenwerking bereikt die tot op de dag van vandaag voortduurt. Ik kan zijn bijdrage aan iedereen van harte aanbevelen.

Jennifer Lem, Influate

Robin is a very clever, driven and client oriented person. He has clear ideas of the ultimate result and goes forward to achieve it. He challenges your ideas with creative solutions of his own, to improve the product that he makes for you. He can be direct but always in the interest of the final result.
And by the way, I like people that say what they mean!

José de Jong, manager business control RET

Robin is een pragmatische problemsolver bij uitstek, to-the-point, analytisch, sneldenkend en -schakelend en heeft een uitgebreid kennisvlak dat zich zowel in de breedte als in de diepte uitstrekt. Zelfstandig, intrinsiek gemotiveerd en een echte autodidact: iedere dag weer. Eigenschappen die al tijdens zijn studie opvielen en hem in zijn huidig werkgebied tot een specialist en aanrader maken.

Gertjan Westerlaken, Information Manager
139
Projecten sinds 2006
38
Trips naar China
5824
Kopjes thee
24856529
Regels code

Wij zijn conceptontwerpers. Wij zijn designers. Wij zijn ontwikkelaars.

Creatief en zakelijk. Technisch begaafd en ergonomisch. Specialistisch en communicatief